19 Temmuz 2010 Pazartesi

Sinemalar.com ~ Türkiye'nin Lider Sinema Sitesi

Sinema ile ilgili siteler.

Sinemalar.com ~ Türkiye'nin Lider Sinema Sitesi

http://www.sinemalar.com/ benim favori kullandığım yerli kaynak.

Alıntı
Sıkça Sorulan Sorular
Sinemalar.com nedir?

*

Sinemalar.com, gösterimdeki filmler hakkında genel bilgi edinebileceğiniz, sinema dünyasındaki gelişmeleri takip edebileceğiniz, filmlerin gösterimde olduğu salon ve seans bilgilerini öğrenebileceğiniz, tüm sinemaseverlerin yorumlarına ve katılımına açık bir buluşma noktasıdır.

Sinemalar.com’u kullanmak için üye olmam gerekiyor mu? Üyelik ücretli mi?

*

Sinemalar.com’da film ve sinema salonları hakkında yorum yazabilmek, yazılan yorumları ve filmleri oylayabilmek, kişiselleştirebileceğiniz bir kullanıcı sayfası sahibi olabilmek için üye olmalısınız. Üyelik ücretsizdir.

Film özetlerine nasıl ulaşabilirim?

*

Film isimlerine tıkladığınızda, filmin sayfasına ulaşırsınız. Bu sayfada filmin özetini, türünü, kadrosunu, gösterim tarihini, süresini, imdb ve sinemalar.com puanlarını, dağıtıcı firmayı görebilir; yüklenmişse filmin fragmanını izleyebilir; film ve oyuncular ile ilgili haberlere ulaşabilirsiniz. Filme yapılan yorumların da yer aldığı sayfanın sağında, filmin ekran görüntüleri sıralanmaktadır.

Gösterimlerle ilgili daha detaylı bilgiye nasıl ulaşabilirim?

*

Gösterim bilgisine seçtiğiniz filmden ya da sinema salonları menüsünden ulaşabilirsiniz. Filmlerin yanında gösterimde olduğu salonlar kutucuğu bulunmaktadır. Buradan önce şehrinizi seçip, sonra belirlediğiniz salonda hangi saatlerde gösterimde olduğunu ve salonla ilgili diğer bilgileri (adres, telefon, otopark, klima durumu vb). görebilirsiniz. Ya da sinema salonları menüsünden önce şehir seçip, sonra seanslarını görmek istediğiniz salonu işaretlediğinizde, o salonda gösterimde olan filmlere ulaşabilirsiniz.

Filmlere puan vermek istiyorum

*

Puan vermek için öncelikle üyelik işlemi yapmanız gerekiyor. Daha sonra oy vermek istediğiniz filmin detay sayfasında yer alan ‘filmi oylayın’ bölümündeki yıldızlara tıklayarak, filme 5 üzerinden uygun gördüğünüz puanı verebilirsiniz.

Yorum yazmak istiyorum






http://www.sinemalar.com/eniyifilmler.php Bize göre en iyi filmler.



http://www.sinemalar.com/sinefil.php


http://img01.imgsinemalar.com/images/sinefil.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder