24 Temmuz 2010 Cumartesi

Şehir Fırsatı

http://www.sehirfirsati.com/in/.zRb3FK

http://www.sehirfirsati.com/in/.zRb3FK

        ŞehirFırsatı Nasıl Çalışır?

             ŞehirFırsatı.com, sizlere her gün %50 ve daha fazlası indirimlerle  şehrinizde  kaçırmamanız gereken fırsatlar sunar. (Örneğin bir akşam  yemeğini 60 TL yerine 30 TL, bir masaj hizmetini 100 TL yerine 50 TL ya  da bir fitness hizmetini 80 TL yerine 40 TL ödeyerek satın  alabilirsiniz.). Her gün websitesinden duyurulan günün fırsatı sona  ermeden, belirli bir sayıda kişinin o fırsattan yararlanmak istemesi  gerekmektedir. (Örneğin 20 kişi) Eğer minimum katılımcı sayısına  ulaşılırsa fırsat gerçekleşir ve ŞehirFırsatçılarına ŞehirFırsatı  çekleri gönderilir.  Böylelikle tek başınayken yakalayamayacağımız  ŞehirFırsatı’nın sunduğu bu cazip fırsatlardan minimum katılımcı  sayısına ulaşıldığı anda diğer ŞehirFırsatçıları ile birlikte  faydalanabiliriz.

Nasıl çalışır?


    1) Günün fırsatını yakalamak için anasayfada bulunan “Hemen AL”  linkine tıklayın. Eğer minimum katılımcı sayısına ulaşılır ve fırsat  gerçekleşirse ŞehirFırsatı çekine sahip olacaksınız.

    2) Sadece yeterli sayıda kişi fırsatı yakalarsa, bu cazip  fırsatların gerçekleşeceğini unutmayın. Günün fırsatını yakalamak ve bu  cazip tekliften faydalanmak için arkadaşlarınızı, akrabalarınızı,  tandıklarınızı tanımadıklarınızı, kısacası herkesi ŞehirFırsatı’na davet  edin.

    3) Ancak yeterli sayıda kişi fırsattan yararlanmak isterse ödeme  emriniz işleme konulur ve para hesabınızdan çekilir. Eğer gerekli olan  minimum katılımcı sayısına ulaşılamaz ise fırsat geçersiz olur ve bu  durumda hesabınız hiçbir şekilde ücretlendirilmez. ŞehirFırsatı.com  ŞehirFırsatı çeklerinizi ve çek kodunuzu sizlere e-mail ve SMS yolu ile  ulaştıracaktır.

    4) Kaçırdığınız fırsatlar için endişelenmenize hiç gerek yok. Her  gün başka bir fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu cazip ve heyecan verici  fırsatlardan anında haberdar olmak için mutlaka bültenimize kayıt olun!
http://www.sehirfirsati.com/in/.zRb3FK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder