19 Temmuz 2010 Pazartesi

‘Nefes’ Filmnin Sert Yüzbaşısı Kazanova Oldu! | sinema.com - Sinema, Sinemalar, Filmler ve Beyazperde'ye Dair Her Şey

‘Nefes’ Filmnin Sert Yüzbaşısı Kazanova Oldu! | sinema.com - Sinema, Sinemalar, Filmler ve Beyazperde'ye Dair Her Şey

‘Nefes’ Filmnin Sert Yüzbaşısı Kazanova Oldu!
GencSinema.com 19 Temmuz 2010, Pazartesi 11:37
Geçtiğimiz sezon “Nefes / Vatan Sağolsun”da canlandırdığı yüzbaşı rolünde etkileyici oyunculuğuyla sinemaseverlerden ve eleştirmenlerden tam not alan yetenekli oyuncu Mete Horozoğlu; bu defa, aksiyon ve komediyi harmanlayan “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo” filminde yüksek egolu, baştan çıkartıcı karakteri “Dildo”yu canlandırıyor!
Mete Horozoğlu; macera ve komedi türlerini harmanlayan “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo” adlı yeni filminde, kadınları cezbeden, yakışıklı, egosu yüksek kenar mahalle delikanlısı “Dildo”yu oynuyor. Daha önce canlandırdığı yüzbaşı rolünde başarılı bir performans sergileyen Mete Horozoğlu; “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”da can verdiği karakterle yeniden izleyicilerin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.

“Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo” kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmde Mete Horozoğlu’nun yanı sıra; Demet Evgar, Fırat Tanış (Tik), Ali Atay (Manik), Rasim Öztekin, Pamela Spence, Erdal Tosun, Burak Sergen, Fırat Doğruloğlu, Bihter Dinçel, Mustafa Üstündağ, Bülent Çolak, Onur Özcan ve Barış Başar rol alıyor.

Filmin yönetmenliğini Gümüş, Genco, Cümbür Cemaat Aile gibi beğenilen yapımlarla tanınan ödüllü yönetmen Kemal Uzun, yapımcılığını ise Geniş Aile, Sıcak, Haneler, Gümüş, O.. Çocukları, Kampüsistan gibi başarılı yapımlara imza atan Mahmut Kayımtu, Ahmet Kayımtu ve Ziyad Candan tarafından kurulan Barakuda Film Production üstleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder