3 Ağustos 2010 Salı

Tarantino-Rodriguez’in son projeleri ‘Ustura’ Eylül’de sinemalarda!

Tarantino-Rodriguez’in son projeleri ‘Ustura’ Eylül’de sinemalarda!

Tarantino-Rodriguez’in son projeleri ‘Ustura’ Eylül’de sinemalarda!
GencSinema.com 2 Ağustos 2010, Pazartesi 15:34
Sinemanın aykırı ve eğlenceli isimleri Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino'nun yeni çılgınlıkları 'Ustura' (Machete) 3 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak. Filmde Robert De Niro, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Don Johnson, Danny Trejo, Steven Seagal ve Michelle Rodriguez’in rol alıyor.

Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino'nun yeni çılgınlıkları 'Ustura' (Machete) 3 Eylül'de gösterimde. Senaryosunu Robert Rodriguez’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yapımcı ise daha önce bir çok ortak projeye imza attıkları Quentin Tarantino.

3 Eylül'de gösterime girecek filmde Robert De Niro, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Don Johnson, Danny Trejo, Steven Seagal, Michelle Rodriguez gibi birbirinden ünlü isimler rol alıyor. Film yan rollerinde tanıdık isimlerle karşılaşacağız.


Günah Şehri (Sin City, 2005), Bir Zamanlar Meksika'da (Once Upon a Time in Mexico, 2003), Spy Kids (Çılgın Çocuklar, 2002), Fakülte (The Faculty, 1998), Gün Batımından Şafağa (From Dusk Till Dawn, 1996), Dört Oda (Four Rooms, 1995), Desperado (1995) ve
El Mariachi (1992) gibi başarılı yapımların yönetmeni Rodriguez'in 50 milyon dolarlık bütçeleriyle çektiği film, Rodriguez-Tarantino ikilisinin 'Grindhouse' adlı filminin fragmanı baz alınarak çekildi.

Merakla beklenen filmin konusu kısaca şöyle;


Meksikalı eski bir federal, Texas’da işçi olarak çalışıp gizlenmektedir. Bir politikacı, Machete’yi pis işlerini yapması için işe alır. Ancak Machete, bir süre sonra kendini işe alanların amaçlarının farklı olduğunu anlar…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder