25 Ağustos 2010 Çarşamba

Ezel İkinci Sezon Fragmanı Yayında

Ezel İkinci Sezon Fragmanı Yayında

Ezel 34. Bölüm Yeni Sezon Fragmanı

Ezel 34.Bölüm (2.Sezon)(Kenan Birkan) ilk Fragmanı izle seyret





Ezel 34. Bölüm Yeni Sezon Fragmanı ve Özeti

Ezel'in en son bölümünde neler yaşandı...

eskiyi bir hatırlayalım:
Kenan Birkan’ın adamı, Cengiz’in ittifakı bozma fikrine radikal bir katkıda bulunur ve Bahar’ı namlunun ucuna koyarlar. Amaç Ezel-Eyşan-Ali üçlüsünün ortak sevdiği bir insanı ortadan kaldırmaktır.
Cengiz olanları canlı olarak kaydedildiği için izler ve engel olmaya çalışır. Başaramaz. Ve parkta dördü otururken, silah patlar. Gizemli tetikçi, Bahar’ı öldürür.
Herkes şok geçirir. Artık yeni bir sayfa açılacaktır.


Ezel 34. Bölüm Yeni Sezon Fragmanı ve Özeti
Can'ın kendi oğlu olduğunu öğrenen Ezel, ne yapacağını bilemez bir hale geldi... İntikam, öfke, nefret ve bunların hepsinin karşısında masum bir çocuk. Kendi çocuğu... Ezel önce kabullenemese de, yeni bir plan yapmak zorunda kaldı ve oğlunu bu tehlikeli oyunun ortasından çekip çıkardı. Cengiz’in oyununa karşılık vermek için harekete geçen ve Cengiz’i kendisine rakip olarak görmediğini söyleyen Ezel, Kenan Birkan’a meydan okudu. Eyşan’ı affetmeyen fakat ondan intikamını alan Ezel, Bahar’a Eyşan’a artık zarar vermeyeceğini söyledi. Bahar bütün olayların kendisinden kaynaklandığını düşünerek Ezel, Ali ve Eyşan’ı bir araya getirdi. Eyşan’dan Can’ı alarak uzaklaşmak isteyen Bahar, Ramiz Dayı’nın kanlısı Kenan Birkan’ın adamları tarafından vuruldu. Kardeşi ölen Eyşan ne yapacak? Ezel, Bahar’ın

Sezon finaliyle kafalarda soru işaretleri bırakan Ezel’in ikinci sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda sezon finalinin gizemli karakteri Kenan ve Ramiz Dayı’nın gençliği gösteriliyor. Fragmandan da gördüğümüz üzere Ramiz Dayı’nın gençliğini Zeki Demirkubuz’un Kader filmiyle ünlenen Ufuk Bayraktar oynayacak. Peki Ufuk Bayraktar Ramiz Dayı’nın geçliği için uygun bir aktör mü ? Sezon başladığında hep beraber göreceğiz.

Ezel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder